Am si eu mare nevoie, daca ma puteti ajuta, de un model de contract de novatie unde ca creditor "Administratia Financiara" (ANAF), ca debitor cedat Societatea X si ca debitor delegat Societatea Y.
Administratorului de la Societatea X si Administratoruli de la Societatea Y si Asociatul unic de la Societatea X este aceas persoana fizica (persoana fizica A), dar Asociatul unic de la Societea Y este sotia de persoana fizica A.
Multumesc pentru raspuns!
Intrebarea mea exacta este urmatorea:
O societatea A are o datorie catre bugetul de Stat de 145.000 lei si societatea B are o datorie catre bugetul de stat de 270.000 lei.
Societea A vrea sa cesioneze datorie, care are la bugetul de stat, catre societatea B si societatea B este de acord la aceasta cesiune.
Administratorului si asociat unic al societatea A si administratorului societea B este aceas persoana si asociatul unic al societatea Y este sotia al administratorului de la soc. A?
Administratia Financiara poate sa nu fie de acord la acesta cesiune?
Cum poate societatea A si societatea B sa obtine un acord din partea Administratia Financiara pentru acesta cesiune?
Cesiune datoria
inlineasofa
O societatea A are o datorie catre bugetul de Stat de 145.000 lei si societatea B are o datorie catre bugetul de stat de 270.000 lei.
Societea A vrea sa ... (vezi toată discuția)
delapidare
rrocambole
O societate comerciala X a acordat un credit de 200.000 euro unei societati comerciale Y. Pe urma societatea X a cedat creanta pe care o avea fata de ... (vezi toată discuția)