avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1442 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Hai sa jucam ''logica distractiva''
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Hai sa jucam ''logica distractiva''

Regulamentul este :oricine poate posta o problema de logica distractiva,se joaca pana da cineva raspunsul,daca nu l da nimeni in 10 zile cel ce a postat da raspunsul.Incep eu-avem un cos cu 3 mere si 3 copii , se da cate un mar la fiecare copil si mai ramane un mar in cos .Cum e posibil?B-)
Cel mai recent răspuns: mikas , utilizator 00:41, 6 Septembrie 2011
dan_sur_cr a scris:

mai am una "pe o masa o sticla goala(poate fi de bere:P)cu dop in sticla se afla un pix, cum scoatem pixul fara sa atingem sticla si fara sa scoatem dopul "B-)

Aruncăm cu piatra în sticlă şi o spargem B-)
Desigur însă că e altă şmecherie la mijloc .
1. Daca sticla este din plastic ii dam foc sticlei pana facem un orificiu din care scoatem pixul cu o penseta;
2. Daca sticla este din sticla miscam masa pana cade sticla si se sparge.:D
Inculpatul il intreaba pe judecator care este usa care duce spre libertate.:dance3:
@dan_sur_cr, daca ati stabilit un regulament al jocului, va rog sa il respectati. Eu inteleg ca la intrebarea anterioara legally_aid :kissing: era "pe aproape". Lasati sa se dea raspunsul corect si dupa aceea postati o noua problema. :)
Inculpatul pune pe unul din gardieni sa jure pe biblie ca va spune adevarul si-l intreaba apoi care este usa care duce spre libertate. :)

Alte discuții în legătură

Bancuri ! MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE [b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-) Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)
Sechestrare in banca pe timpul alimentarii bancomatului turdeanu turdeanu Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca e legal ca o banca sa tina clientii inchisi in incinta bancii pana lucratorii banci alimenteaza bancomatul? ... (vezi toată discuția)
Spune un banc, gluma cu avocati! Roland Mindrila Roland Mindrila Incep cu unul \" Un client isi intreaba avocatul: - Cat cereti pentru o consultatie? - 3000 euro pentru trei intrebari. - Nu este un pic cam scump? - Ba ... (vezi toată discuția)