avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere contraventionala - amendat pentru tulburarea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere contraventionala - amendat pentru tulburarea linistii publice

Buna ziua,

Am avut un conflict cu un vecin in urma caruia i-am batut mai puternic la usa si am ridicat vocea la persoana respectiva. Respectiva a sunat la 112 si am fost amendat pentru disturbarea linistii publice. Eu nu am recunoscut fapta si am de gand sa contest amenda. Ma puteti sfatui, va rog, care este cursul corect pe care ar trebui sa-l urmez. Mentionez ca procesul verbal a fost semnat de un martor, vecin al reclamantei.

Multumesc,
Ciprian
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 21:41, 10 August 2011
Depuneti plangere impotriva acestui pv,in temeiul 0g 2/2001.Plangerea va fi depusa la judecatoria in circumscriptia careia s-a produs abaterea.Termenul este de 15 zile de la data de cand ati intrat in posesia acestui pv (de cand v-a fost comunicat).
Ultima modificare: Miercuri, 10 August 2011
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda conform legii 61/ 91 art. 2 pct. 11 si pct. 1 Lielena Lielena Intre mine si vecinii de sus exista un conflict de 3 ani, de la mutarea lor in bloc. Fac zgomot continuu. Pentru ca nu ne-am inteles, m-am rezumat la a le ... (vezi toată discuția)
Plangere la politie roxytaa roxytaa Buna ziua, am o intrebare in legatura cu un incident cu o vecina de deasupra. Mentionez ca locuiesc in chirie cu contract, totul este legal. De cand m-am ... (vezi toată discuția)
Daca suni la 112 LISA2000 LISA2000 Intr-o noapte am sunat la 112 , dupa ce am fost la vecin de doua ori si odata l-am sunat sa-l rog sa opreasca muzica care mergea inca la maxim la ora 5.30 ... (vezi toată discuția)