avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de asistenta juridica fara chitanta?????
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de asistenta juridica fara chitanta?????

Buna ziua,
Mama mea a fost obligata printr-o hoatrare judecatoreasca la plata a 1000 lei onorariu de avocat .A fost actionata in instanta de un vecin avocat care ar fi platit un onoraiu de 1000 pt un alt avocat coleg de birou cu acesta(au sediu la aceeasi adresa)care l-a insotit la parchet ca urmare a unei reclamatie la politie pt ca i-a taiat nucul mamei iar politia i-a intocmit dosar penal.
La judecatorie i-a fost respinsa cererea pt plata onorariului de avocat deoarece nu a prezentat decat contractul de asistenta juridica fara a fi insotit de chitanta.
A facut recurs unde dupa 2 termene si dupa aproape un an de la deschiderea actiunii a aparut si o chitanta.In felul acesta mama mea a fost obligata sa plateasca cheltuieli de judecata. printr- hotarare definitiva.
Este posibil asa ceva ...daca chiatanta nu a existat la judecatorie sa apara la tribunal dupa aproape un an??????
Cel mai recent răspuns: Oana Savin , Avocat 01:07, 12 August 2011
Da, este posibil.
Este in recurs si potrivit art.305 CPC, "in instanta de recurs nu se pot produce probe noi, cu exceptia inscrisurilor, care pot fi depuse pana la inchiderea dezbaterilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la concediere ghimicim ghimicim X a fost concediat, motivul fiind abatere disciplinara- societatea l-a acuzat ca a sustras niste bunuri. X a facut contestatie la concediere, a dus martori, ... (vezi toată discuția)
Cine plateste? masina distrusa de caderea unui copac corina99 corina99 As dori sa stiu cine plateste pagubele in cazul unui nuc sanatos cazut pe o masina pe domeniu public din cauza unei furtuni puternice ..multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua! am avut doua procese cu fostul sot. in ambele procese ... Raluca2023 Raluca2023 Buna ziua! Am avut doua procese cu fostul sot. In ambele procese s-au dat amanari pentru pronuntarea hotarârii. Am platit onorariul asa cum mi s-a ... (vezi toată discuția)