avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Doresc sa se faca dreptate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Doresc sa se faca dreptate

Am lucrat 3 luni la o Societate privata,le-am oferit spatiu in casa mea,au amenajat un magazin alimentar,nu am avut pretentii la chirie,conditia a fost angajarea mea,rugamintea mea a fost sa lucram "curat" deoarece nu am nevoie de probleme,imi doream sa bata raftul cu sertarul casei de marcat,este mai bine asa.De aici au aparut si problemele,mai bine spus disputele,in final dupa trei luni,intr-o zi cand mi-am luat liber au adus un camion si au golit spatiul,trei luni am lucrat asa cum mi-au cerut,ba marcam in casa ,ba nu,stat de plata semnat ,nu,monetare zilnice la sfarsitul programului nu,salariul pe ultima luna,700 lei nu mi l-au mai dat,curentul electric care se ridica la aprox 1000 lei nu l-au platit,au ramas ceva "conturi",mi-au transmis sa le recuperez si sa-mi platesc curentul,nu am mai avut ce,am aflat ca au venit prin sat si au recuperat ei ce mai era,cu curentul electric nu am ce sa fac,il platesc,deoarece am fost si noi ,casa pe acelasi contuar ,nu pot dovedi consumul lor,bani nu am cum sa ii recuperez,banuiesc ca este necesar un proces,nu am bani pentru asa ceva,in schimb gandesc ca nici nu ia-s lasa sa scape asa de ieftin,ma intreb.. la toate de care am cunostiinta ,Garda Financiara ar fii........ interesata ?
Ultima modificare: Vineri, 12 August 2011
stanescu catalin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 21:56, 12 August 2011
Ati incheiat un contract de inchiriere sau comodat pentru spatiu?
V-a fost incheiat CIM pentru perioada in care ati fost angajat?
Buna seara,eu un contract am semnat,nu mi-a parvenit nici un exemplar,deci nu stiu daca a fost sau nu inregistrat,am avut un contract de comodat incheiat pe un an de zile cu titlu gratuit.
Si in contractul acela de comodat este stipulat ca plata cheltuielilor de intretinere, electicitate,etc. revine comodantului?

Puteti intreba la ITM daca a fost transmis catre ITM prin REVISAL.
Nu va pot spune despre ce era vorba in contract,imobilul este propietatea soacrei mele,ea a semnat acel contract,dar nu i-au dat nici un exemplar,ea nu mai retine despre ce era vorba in acel contract,i-am tot intrebat cand aduc un exemplar al contractului...dar au tot amanat din diverse motive
Incercati sa obtineti un exemplar. Ati putea recupera banii pe electricitate:hammer:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransament enel Mirela Butoi Mirela Butoi Buna ziua,am cumparat o garsoniera si la incheierea contractului nu mi s-a spus ca abia ulterior cumpararii si,evident ,pe banii mei va trebui sa ma bransez la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu electrica. Silviu79 Silviu79 Buna ziua ! In cursul anului 2008 mi-am cumparat un apartament. Cand am fost la Electrica sa ichei contractul cu ei am fost intrebat daca doresc sa schimb ... (vezi toată discuția)
Angajat - angajator stanescu catalin stanescu catalin Buna ziua,mama mea are o casa la tara,pana acum trei luni nu era locuita,ca urmare a faptului ca eu si sotia mea am ramas fara serviciu,am vorbit cu nuste ... (vezi toată discuția)