ContSters95382 a scris:
Buna dimineata....
Cand e dispozitie de incasare se scrie la scopul incasarii " aport administrator" si cand e vorba de disp. de plata din caserie se scrie " retur aport administrator" .
Buna dimineata! :(
Stimate @ContSters95382 am avut dreptate cand v-am scris ca este posibil ca tocmai acesta sa fie motivul restituirii banilor din casieria societatii. Este legal acest procedeu de creditare si restituire a aportului administratorului in societate.
V-am raspuns deoarece eu sper sa mai intrati pe acest forum si ca nu ati plecat de aici, dupa mai bine de doi ani, cu o alta impresie.
@dan_sur_cr
Nu cred ca interventia Dvs. in acest topic a fost de cel mai bun augur pentru utilizatorul nostru, pe care l-ati determinat prin postarea mesajului citat deja de colega mea sa isi stearga contul.
Dvs. cred ca nu ati inteles un lucru, si anume ca pe acest forum utilizatorii isi deschid cont tocmai pentru ca au probleme. Unele sunt minore, altele majore. Sunt utilizatori care scriu aici ca au consumat sau distribuit substante interzise, care si-au insusit diverse bunuri sau bani, care au comis alte fapte mult mai grave de natura penala...nu avem noi dreptul aici sa judecam pe nimeni. Scopul pentru care a fost creat acest forum este tocmai de a ajuta utilizatorii, de a-i indruma, de a le oferi sprijin si un punct de plecare pentru rezolvarea problemelor care ii apasa. Eu am putut aproape doua zile sa raspund acestui utilizator, tocmai pentru a nu ramane nelamurit in privinta neclaritatilor pe care le avea. Si eram dispusa la un dialog cu acesta in continuare, dovada ca dimineata a postat deoarece aseara i-am scris acest lucru. Ce ati facut Dvs.? Un lucru care nu poate fi scris aici, imi pare rau, cu tot respectul pentru Dvs. Ce ar insemna daca toti cei carora le raspundem sa isi stearga contul dupa ce le oferim consultanta? Ceea ce facem noi aici este apreciat de utilizatori, de aceea revin. Nu cautam sa le "frangem aripile" sau sa inchidem subiectele "din fasa", cum se spune.