avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general semnatura electronica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

semnatura electronica

am o i.i. si trebuie sa depun 112 pana pe 25 aug.nu am semnatura electronica.contabilitatea o tin eu ca e simplu.am 3 angajati.cum sa procedez acum pentru a depune declaratia?pot sa vorbesc cu cineva care are semnatura sa depuna el imputernicindu-l cu o procura?multumesc
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 23:13, 16 August 2011
Da, puteti imputernici o persoana care are drept de depunere a Declaratiei 112, adica este posesoare a unui certificat digital.
Documentul de imputernicire trebuie autentificat la notariat, iar din acesta trebuie sa rezulte dreptul titularului de certificat digital calificat de a semna declaratiile fiscale pentru contribuabil. Aceasta procura se depune in cazul in care posesorul certificatului digital nu are calitatea de reprezentant legal al societatii in numele careia depune declaratia.
sunt multe firme care va pot da semnatura electronica nu trebuie mers la notar: persoana juridica si I.I. (stampila) dar sa faceti un contract de prestari servicii si sa i platiti pretul stabilit.
Ultima modificare: Marți, 16 August 2011
ovidiu7676, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Procura pentru semnatura electronica alina40 alina40 Buna ziua, daca a depus cineva la ANAF declaratia 150 si documentele solicitate pentru semnatura electronica, poate ne ajuta spunandu-ne ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Nu pot depune online declarația 390 fără semnătură digitală. există posibilitatea să o pot depune la ghișeu? doblor doblor Buna ziua! In urma cu 2 luni am infiintat un PFA cu activitatea principala de Consultanta in IT (CAEN 6202). Luna trecuta m-am inregistrat in ROI pentru ca ... (vezi toată discuția)