Alvaro Liniers 
	    	Avocat

Alvaro Liniers 
	    	Avocat	    

ContSters160686 
	    	Utilizator

ContSters160686 
	    	Utilizator	    

crisluana 
	    	Utilizator

crisluana 
	    	Utilizator	    

Alvaro Liniers 
	    	Avocat

Alvaro Liniers 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 remus.duta	                   

Buna ziua.Am o problema cu vecinul meu privind picatura la streasina.Vecinul meu are scocuri de scurgere a apei pe toata suprafata casei,mai putin pe latura ... (vezi toată discuția)
	                    remus.duta	                   

Buna ziua.Am o problema cu vecinul meu privind picatura la streasina.Vecinul meu are scocuri de scurgere a apei pe toata suprafata casei,mai putin pe latura ... (vezi toată discuția)

dobrote46@yahoo.com	                   

Buna seara
Am o casa in constructie. S-a construit in locul unei case vechi care s-a demolat, la distanta de 60-70 cm fat de gardul cu vecinul (pastrind ... (vezi toată discuția)
	                    dobrote46@yahoo.com	                   

Buna seara
Am o casa in constructie. S-a construit in locul unei case vechi care s-a demolat, la distanta de 60-70 cm fat de gardul cu vecinul (pastrind ... (vezi toată discuția)

Nik-Nik	                   

Vecinu a ridicat mansarda pe casa veche si inaltimea ei depaseste acum casa mea iar distanta intre case este de 1.60m din perete in perete si acum vrea sa faca ... (vezi toată discuția)
	                    Nik-Nik	                   

Vecinu a ridicat mansarda pe casa veche si inaltimea ei depaseste acum casa mea iar distanta intre case este de 1.60m din perete in perete si acum vrea sa faca ... (vezi toată discuția)