avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... sesizarea Curtii Constitutionale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

sesizarea Curtii Constitutionale

intr-un dosar , la recurs la curtea de apel, s-a sesizat curtea constitutionala cu o exceptie de neconstitutionalitate .
Dosarul a fost retrimis Tribunalului, iar Curtii Constitutionale numai copia deciziei- incheierii de sedinta
ce mai pot face ?
N-am inteles care este problema dvs.
Dosarul a fost trimis la tribunal, pentru rejudecare sau pentru arhivarea acestuia la instanta de fond, dupa solutionarea irevocabila a cauzei?
Iar intrebarea dvs. :"ce mai pot face?" la ce se refera mai concret?
Asteptati solutionarea exceptiei de neconstitutionalitate pe care s-a invocat si in cazul in care aceasta se admite puteti formula o cerere e revizuire in baza art. 322 pct.10 c.pr. c.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizarea curtii constitutionale sinlesa sinlesa Da, dosarul a fost retrimis Tribunalului pt continuarea judecatii- e comercial. Eu, doar ... recurenta ! Problema e, ca nu s-a trimis Curtii Constitutionale ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva incheierii miruna.c miruna.c speta e asa: odata cu recursul am ridicat o exceptie de neconstitutionalitate. recursul s-a solutionat pe 30 nov. asa : respinge recursul ca nefondat. despre ... (vezi toată discuția)
Cerere de revizuire intemeiata pe neconstitutionalitate declarata ulterior judecarii cauzei tcnz tcnz In cazul in care o lege (integral sau partial) este declarata neconstitutionala, cei carora li s-au pronuntat hotarari judecatoresti (in baza legii/articolelor ... (vezi toată discuția)