avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... sesizarea Curtii Constitutionale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

sesizarea Curtii Constitutionale

Da, dosarul a fost retrimis Tribunalului pt continuarea judecatii- e comercial.
Eu, doar ... recurenta !
Problema e, ca nu s-a trimis Curtii Constitutionale nici actiunea mea, nici punctele de vedere ale partilor, ci doar decizia Curtii de Apel, motivata dupa bunul lor plac, cu recursul respins, irevocabil.
Sigur, apoi pot sa uzez de calea procedurala data de disp. art 322 pct 10 cod pr.civ, dar, Curtea Constitutionala nu are si pct meu de vedere, actiunea , notele.
Si, cei de la Curte, Tribunal nu vor sa mai trimita nimic, pt ca e " suficienta" Decizia.
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 10:14, 17 August 2011
Exceptia de neconstitutionalitate priveste doar textele de lege, nu problemele de fapt sau apararile formulate in cauza de catre parti.
Curtea de apel trebuia sa inainteze Curtii Constitutionale memoriul dvs. scris prin care ati invocat exceptia, eventuala pozitie a partii adverse cu privire la exceptie, daca a fost exprimata si pozitia instantei referitoare la neconstitutionalitatea invocata de dvs.
Dvs. puteti depune un memoriu scris si la registratura Curtii Constitutionale, dupa inregistrarea pe rolul acesteia a cauzei dvs.

P.S. Folositi functia "raspunde", pentrru a continua discutia in acelasi topic. Nu este necesar si nici permis de regulile forumului deschiderea mai multor topice cu acelasi subiect.
Ultima modificare: Miercuri, 17 August 2011
ContSters103772, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizarea curtii constitutionale sinlesa sinlesa Da, dosarul a fost retrimis Tribunalului pt continuarea judecatii- e comercial. Eu, doar ... recurenta ! Problema e, ca nu s-a trimis Curtii Constitutionale ... (vezi toată discuția)
Sesizarea curtii constitutionale sinlesa sinlesa intr-un dosar , la recurs la curtea de apel, s-a sesizat curtea constitutionala cu o exceptie de neconstitutionalitate . Dosarul a fost retrimis Tribunalului, ... (vezi toată discuția)
Lnvocare exceptie de neconstitutionalitate in 2 dosare de aceeasi parte cola cola am invocat exceptia de neconstitutionalitate a art.x si y din OUG in cadrul unui proces care se judeca la Curtea de Apel Bucuresti -obiect:anulare HG si un ... (vezi toată discuția)