Da, dosarul a fost retrimis Tribunalului pt continuarea judecatii- e comercial.
Eu, doar ... recurenta !
Problema e, ca nu s-a trimis Curtii Constitutionale nici actiunea mea, nici punctele de vedere ale partilor, ci doar decizia Curtii de Apel, motivata dupa bunul lor plac, cu recursul respins, irevocabil.
Sigur, apoi pot sa uzez de calea procedurala data de disp. art 322 pct 10 cod pr.civ, dar, Curtea Constitutionala nu are si pct meu de vedere, actiunea , notele.
Si, cei de la Curte, Tribunal nu vor sa mai trimita nimic, pt ca e " suficienta" Decizia.
Exceptia de neconstitutionalitate priveste doar textele de lege, nu problemele de fapt sau apararile formulate in cauza de catre parti.
Curtea de apel trebuia sa inainteze Curtii Constitutionale memoriul dvs. scris prin care ati invocat exceptia, eventuala pozitie a partii adverse cu privire la exceptie, daca a fost exprimata si pozitia instantei referitoare la neconstitutionalitatea invocata de dvs.
Dvs. puteti depune un memoriu scris si la registratura Curtii Constitutionale, dupa inregistrarea pe rolul acesteia a cauzei dvs.
P.S. Folositi functia "raspunde", pentrru a continua discutia in acelasi topic. Nu este necesar si nici permis de regulile forumului deschiderea mai multor topice cu acelasi subiect.