avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sesizarea Curtii Constitutionale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sesizarea Curtii Constitutionale

Da, dosarul a fost retrimis Tribunalului pt continuarea judecatii- e comercial.
Eu, doar ... recurenta !
Problema e, ca nu s-a trimis Curtii Constitutionale nici actiunea mea, nici punctele de vedere ale partilor, ci doar decizia Curtii de Apel, motivata dupa bunul lor plac, cu recursul respins, irevocabil.
Sigur, apoi pot sa uzez de calea procedurala data de disp. art 322 pct 10 cod pr.civ, dar, Curtea Constitutionala nu are si pct meu de vedere, actiunea , notele.
Si, cei de la Curte, Tribunal nu vor sa mai trimita nimic, pt ca e " suficienta" Decizia.
Cel mai recent răspuns: ContSters118550 , utilizator 11:58, 22 August 2011
:Dstimate sinlesa , cu scuzele de rigoare , dtr nu aveti copii pentru a le trimite C.C. cu A.R.
si facand legatura " priveste dosarul , recursul ,notificarea ,apelul " , ce ati facut dtr la C.C.? ,IN CAZUL CA NU - mergegi la arhiva i faceti copii si trimiteti . pcdv personal .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizarea curtii constitutionale sinlesa sinlesa Da, dosarul a fost retrimis Tribunalului pt continuarea judecatii- e comercial. Eu, doar ... recurenta ! Problema e, ca nu s-a trimis Curtii Constitutionale ... (vezi toată discuția)
Sesizarea curtii constitutionale sinlesa sinlesa intr-un dosar , la recurs la curtea de apel, s-a sesizat curtea constitutionala cu o exceptie de neconstitutionalitate . Dosarul a fost retrimis Tribunalului, ... (vezi toată discuția)
Posibila contestatia in anulare? ghilgamesh ghilgamesh Buna, am nevoie de un sfat in urmatoarea problema: Am cerut anularea unui contract facut in baza L 64/1995 referitoar la un imobil revendicat in baza L ... (vezi toată discuția)