avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Act aditonal sau ctr. subsecvent
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Act aditonal sau ctr. subsecvent

Pot sa fac act aditional la un ctr subsecvent incheiat in baza unui acord-cadru sau daca am acord-cadru trebuie sa fac numai ctr. subsecvente (deci nu pot sa-l suplimentez pe ultimul subsecvent)? Care este baza legala?
Cel mai recent răspuns: ContSters15910 , utilizator 07:15, 21 August 2011
pentru fiecare contract subsecvent ai un minim si un maxim. Nu se pot suplimenta cantitatile. Din punctul meu de vedere cel mai bine este sa inchei un contract subsecvent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire acord cadru institutii publice larysamat76 larysamat76 La incheierea de contracte subsecvente, o autoritate contractanta incheie un angajament legal numai in limita creditelor bugetare aprobate (ALOP). Situatia ... (vezi toată discuția)
Acord - cadru vizamali vizamali Am incheiat un acord-cadru de furnizare produse cu valabilitate de 2 ani . Pe perioada de valabilitate a acestui acord cadru nu s-a incheiat niciun contract ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract subsecvent larisarazvan larisarazvan Buna ziua Sunt la o procedura pe vechea lege Am incheiat un acord cadru in care am mentionat ca voi incheia doua contracte subsecvente. Acum sunt la al ... (vezi toată discuția)