avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutorul de deces
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutorul de deces

Mama mea a decedat si a fost membra CAR a pensionarilor de 36 ani. Ajutorul de deces se da in functie de fondul social, sau de anii in care a platit cotizatie?
Va rog, daca sa poate sa-mi raspunde-ti. Va multumesc.
Mentionez ca a fost membra a CAR a pensionarilor nr. 8, sect. 1 Bucuresti.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:27, 19 August 2011
Consultati Statutul CAR Pensionari Bucuresti.Acolo veti gasi cu siguranta precizari asupra modului de calcul si acordare a acestui ajutor,caci fiecare organizatie ,prin comitetul sau director hotaraste asupra acestui aspect.
Fiindca a fost pensionara mergeti si la Casa de Pensii sa luati ajutorul de deces in suma de 2.022 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere cotizatie si contributie car pensionari MariaW MariaW Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarerea problema. Mama mea are calitatea de membru al Casei de ajutor Reciproc a pensionarilor si ar dori sa se ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare de la sindicat iolanda15 iolanda15 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce pot face in urmatoarea situatie: Sunt membru de sindicat inca de la fondarea Sindicatului(anul 2004)reprezentativ la ... (vezi toată discuția)
Membrii asociatie Ovidiu-O Ovidiu-O Membrul asociatiei care si-a platit cotizatia anuala in luna februarie sa spunem, dar a plecat mai apoi din asociatie in luna mai, fara a depune cererea in ... (vezi toată discuția)