avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal nou - inregistrare sporuri salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal nou - inregistrare sporuri salariu

la capitolul sporuri trebuie trecuta valoarea conform noi forme a revisal. cum procedez in cazul sporului de tura de noapte sau a orelor suplimentare? ce valoare trec? in cazul societatii noastre variaza de la luna la luna in functie de nr de zile in care un muncitor efectueaza tura de noapte sau face ore suplimentare
Cel mai recent răspuns: apetra , utilizator 17:35, 18 August 2011
apetra a scris:

la capitolul sporuri trebuie trecuta valoarea conform noi forme a revisal. cum procedez in cazul sporului de tura de noapte sau a orelor suplimentare? ce valoare trec? in cazul societatii noastre variaza de la luna la luna in functie de nr de zile in care un muncitor efectueaza tura de noapte sau face ore suplimentare

Vedeti discutia purtata pe acest subiect aici
www.avocatnet.ro/content/for...

confuzia mea creste, se inregistreaza sau nu? daca nu au "caracter permanent" de ce apar in program
in plus orele de noapte le platim cu 25%, in conditiile in care specificam angajatului in contract ca repartizarea programului de lucru se face 8 ore zi sau 8 ore noapte (plus se cer totusi adeverinte necesare la dosarul de pensionare cu perioada in care a lucrat pe schimburi)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca de noapte in cim si revisal - urgent cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va rog frumos sa ma lamuriti in urmatoarea problema: In contractul de munca si in revisal, pentru munca de noapte, se inregistreaza de ex. program ... (vezi toată discuția)
Revisal hg nr. 500/2011 - cuantum sporuri alexandra24 alexandra24 Buna ziua,as dori sa stiu daca este posibil sa trecem in revisal hg500 valoarea sporului pt ore suplimentare(75%) ?eu din cate stiu(nu intocmesc statele de ... (vezi toată discuția)
Sporuri cu caracter permanent 10mihaela 10mihaela va rog frumos sa-mi spuneti care sunt sporurile care se inregistreaza in revisal. Nu toate sporurile au caracter permanent , de ex sporul pentru orele ... (vezi toată discuția)