ContSters214341 
	    	Utilizator

ContSters214341 
	    	Utilizator	    

Z.A.G. 
	    	Utilizator

Z.A.G. 
	    	Utilizator	    

Alin Popescu, administrator
 Alin Popescu, administrator 	
			 ContSters214341 
	    	Utilizator

ContSters214341 
	    	Utilizator	    

Livica 
	    	Utilizator

Livica 
	    	Utilizator	    

Z.A.G.	                   

Buna ziua. Fostul meu sot nu-mi plateste pensia alimentara din iune 2009 cind s-a pronuntat sentinta de divort prin care a fost prevazuta plata ... (vezi toată discuția)
	                    Z.A.G.	                   

Buna ziua. Fostul meu sot nu-mi plateste pensia alimentara din iune 2009 cind s-a pronuntat sentinta de divort prin care a fost prevazuta plata ... (vezi toată discuția)

Z.A.G.	                   

Buna ziua .  In luna aprilie 2011 instanta de judecata a stabilit reducerea pensiei alimetare si tot atunci o alta instanta a stabilit ca fostul meu sot sa ... (vezi toată discuția)
	                    Z.A.G.	                   

Buna ziua .  In luna aprilie 2011 instanta de judecata a stabilit reducerea pensiei alimetare si tot atunci o alta instanta a stabilit ca fostul meu sot sa ... (vezi toată discuția)

Z.A.G.	                   

Buna ziua . Am avut un proces pentru abandon de familie(neplata pensiei alimentare de catre fostul meu sot) pentru perioada iunie 2009 pina in mai 2010 . In ... (vezi toată discuția)
	                    Z.A.G.	                   

Buna ziua . Am avut un proces pentru abandon de familie(neplata pensiei alimentare de catre fostul meu sot) pentru perioada iunie 2009 pina in mai 2010 . In ... (vezi toată discuția)