avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara

Buna ziua. Fostul meu sot nu-mi plateste pensia alimentara din iune 2009 cind s-a pronuntat sentinta de divort prin care a fost prevazuta plata si cuantumul pensiei . Am avut un proces pt.abandon de familie in urma caruia (in aprilie2011) s-a dat o sentinta prin care fostul meu sot trebuia sa plateasca o amenda penala cu suspendare in valoare de 500 roni . Acum ma aflu in proces de recurs fata de aceasta sentinta mizerabila . Nu plateste nici in continuare pensia si am facut o noua plingere penala pt.abandon de familie pt.ultimile 3 luni de neplata .As vrea sa va intreb daca stie cineva daca a aparut o ordonanta sau asa ceva prin care fostul sot nu mai poate fi obligat sa platesca pensia alimentara .(Este parton de firma si asociat la mai multe dar si-a facut salar de 1000 roni asa cum reiese din adeverinta de salar pe care a depus-o in dosar la proces) . I se poate face poprire pe salar? Ce demersuri trebuie sa fac in acest sens macar de acum sa plateasca pt.ca pensia din urma pe care nu a platit-o nu am primit-o in instanta si nu are bunuri personale care sa poata fi executate silit . Va rog sa ma ajutati pt.ca numai eu stiu citi bani am dat avocatilor pina acum si nu mai am bani .
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 18:46, 23 Septembrie 2011
Investiti hotararea cu T E si faceti prin executor judecatoresc si cereti prin tertul poprit. La serviciul lui. Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Sint divortata din iunie 2009 , fostul sot nu mi-a dat niciodata pensie alimentara pt.cel 2 copii minori . In sentinta de divort s-a mentionat ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita pensie alimentara neplatita de doi ani jumatate Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua. Am divortat din iunie 2009 iar in sentinta de divort (care este definitiva si irevocabila) s-a stabilit o pensie alimentara pe care fostul meu sot ... (vezi toată discuția)
Plingere penala pt.neplata pensiei alimentare Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Am avut un proces pentru abandon de familie(neplata pensiei alimentare de catre fostul meu sot) pentru perioada iunie 2009 pina in mai 2010 . In ... (vezi toată discuția)