avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna ziua . In luna aprilie 2011 instanta de judecata a stabilit reducerea pensiei alimetare si tot atunci o alta instanta a stabilit ca fostul meu sot sa platesca o amenda penala cu suspendare pt.neplata pensiei pt. 2009 si 2010 . El nu a platit niciodata pensia alimentara asa cum a fost stabilita de instanta de judecata . In luna iulie 2011 i-am mai facut o plingere penala . In momentul de fata sint in proces de recurs cu cele doua procese : recalcularea pensiei si abandon de familie . As vrea sa stiu daca pe parcursul recursurilor fostul meu sot nu este obligat sa platesca pensia deloc ? Asta mi-au spus de la politie cind a ajuns a doua plingere (cea din iulie 2011) . Mai are rost sa fac plingeri in acest timp ?
Cel mai recent răspuns: Z.A.G. , utilizator 20:32, 24 Septembrie 2011
nu este cazul sa formulati alta plangere
sunt suficiente cele in care va judecati.
Bun atunci pe ce se bazeaza fostul sot si politistul cind spune ca pot sa fac cite plingeri vreau ca nu este obligat sa platesca daca inca se judeca recursul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere penala pt.neplata pensiei alimentare Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Am avut un proces pentru abandon de familie(neplata pensiei alimentare de catre fostul meu sot) pentru perioada iunie 2009 pina in mai 2010 . In ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Sint divortata iar in sentinta de divort s-a stabilit de catre instanta ca fostul meu sot sa-mi plateasca o suma ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Sint divortata din iunie 2009 , fostul sot nu mi-a dat niciodata pensie alimentara pt.cel 2 copii minori . In sentinta de divort s-a mentionat ca ... (vezi toată discuția)