avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... De ce acte am nevoie pentru a deschide un magazin NON ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

De ce acte am nevoie pentru a deschide un magazin NON STOP, in sectorul 2 ??

Este adevarat ca in sectoul 2 nu se autorizeaza magazinele NON STOP ?
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 13:50, 21 August 2011
Conform prevederilor OG 99/2000, exercitarea activitatii de comercializare in zone publice este supusa acordului autoritatilor administratiilor publice locale sau ale sectoarelor municipiului Bucuresti, dup caz, cu respectarea regulamentelor proprii ale acestora i a planurilor de urbanism.

Acordul nu se elibereaza in urmatoarele cazuri:

a) contravine planului general de dezvoltare urbana i criteriilor generale privind determinarea zonelor si locurilor de vanzare din localitati;

b) aduce prejudicii spatiilor aflate in incinta sau in apropierea unor cladiri de valoare arhitectonica deosebita ori cu valoare de patrimoniu;

c) exercitiul comercial se face n spatii improvizate;

d) se ncalca dispozitiile prezentei ordonante.

Pe cale de consecinta, cel mai rapid si sigur raspuns il obtineti adresandu-va direct compartimentului de specialitate din cadrul Primariei sector 2, pentru a afla daca au introdus o astfel de restrictie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea activitati merin merin Primaria pe raza careia am magazinul alimentar mi-a anulat autorizatia de functionare pentru ca nu imi respect programul de functionare. Aceasta decizie am ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare punct de lucru laura.s laura.s Citesc in OG 99/2001 ca Art. 6. - (1) Comerţul în zone publice se desfăşoară în structuri de vânzare cu sediu fix sau ambulant. (2) Exercitarea ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare srl emisa de primarie ginnyy ginnyy Buna ziua! in baza art. 6 (2) din OG 99/2000, este necesara obtinerea autorizatiei de functionare de la primarie, pe plan local, dupa ce am obtinut ... (vezi toată discuția)