avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... malpraxis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

malpraxis

Buna ziua! As vrea sa stiu daca pot initia concomitent plangere la parchet pentru un caz de malpraxis, sesizare la comisia de monitorizare si competenta profesionala pentru cazurile de malpraxis si sesizare la colegiul medicilor.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cornelv , utilizator 17:55, 21 August 2011
Puteti merge in acelasi timp pe aceste cai - prin plangerea la Parchet va fi atrasa raspunderea penala a medicului, prin sesizarea Colegiului - raspunderea disciplinara, iar in cazul in care Comisia de monitorizare din cadrul Directiei de Sanatate Publica stabileste o culpa medicala, pentru obtinerea de despagubiri trebuie sa va adresati instantei civile.
Multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum si unde se reclama procedurile medicale incorecte Cornelissa Cornelissa Unui pacient nu i s-a acordat atenția cuvenită si a doua zi a decedat, de fata tot cu niste asa-zisi medici. Familia nu cunoaște numele celor care au venit ... (vezi toată discuția)
Malpraxis crt82 crt82 Buna seara tuturor. In urma cu cateva zile tatal meu a decedat in urma unui acceident vascular grav. Concluziile medicilor de la spitalul Obregia au fost ca ... (vezi toată discuția)
Expertiza medicala in caz de malpraxis george_adi110 george_adi110 Unde pot afla mai multe informati despre desfasurarea unei expertize medicale in caz de malpraxis? ( cui trebuie adresata cererea, cine decide efectuarea unei ... (vezi toată discuția)