avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... intrerupere concediu ingrijire copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

intrerupere concediu ingrijire copil

sunt cadru didactic si pana in noiembrie as fi in concediu de crestere al copilului.Eu vreau sa incep scoala,serviciul de la 1 septembrie.Cum se procedeaza pentru a intrerupe concediul?Se mai primeste acea prima de 5 milioane vechi sau o alta suma atunci cand intrerupem concediul?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: steluta9 , utilizator 14:43, 24 August 2011
1. Faceti o cerere catre angajator prin care solicitati incetarea suspendarii CIM si reluarea activitatii in baza aceluiasi CIM, incepand cu data de 01.09.2011.
2. La Primarie, unde ati depus dosarul pentru CCC, faceti o cerere de suspendare a indemnizatiei pentru CCC deoarece va reluati activitatea.
3. Banuiesc ca este vorba de un copil nascut inainte de 01.01.2011. In acest caz veti benficia de un stimulent lunar de 100 lei pana ce copilul va implini 2 ani (OUG 148/2005).
multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare in perioada concediu crestere copil Michaela2014 Michaela2014 Buna ziua, Am urmatoarea situatie, sunt in concediu de crestere copil de pana la un an. Copilul are in prezent doual luni si jumatate. Tocmai am fost ... (vezi toată discuția)
Intrerupere concediu crestere copil harkoz harkoz Doresc sa intrerup concediul pentru cresterea copilului. As dori sa stiu daca trebuie sa depun la AJPIS o cerere, insotit de Deciza angajatorului primit la ... (vezi toată discuția)
Procedura intoarcere la serviciu din concediu crestere copil Bubinubi Bubinubi Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu pasii de urmat pentru a intra in posesia stimulentului in cazul intoarcerii la lucru inainte de implinirea celor 2 ani ... (vezi toată discuția)