rocriss 
	    	Utilizator

rocriss 
	    	Utilizator	    

edena 
	    	Utilizator

edena 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 danadanei	                   

de ce primesc un astfel de mesaj :Starea: <<Fisierul depus nu este o declaratie D112
 Eroare: Certificatul nu este unul achizitionat de la furnizorii de ... (vezi toată discuția)
	                    danadanei	                   

de ce primesc un astfel de mesaj :Starea: <<Fisierul depus nu este o declaratie D112
 Eroare: Certificatul nu este unul achizitionat de la furnizorii de ... (vezi toată discuția)

irina_nico09	                   

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti unde gresesc...azi am facut o declaratie 112 si am semnat-o digital,toate bune.Cand sa o depun pe e-guvernare.ro imi apare ... (vezi toată discuția)
	                    irina_nico09	                   

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti unde gresesc...azi am facut o declaratie 112 si am semnat-o digital,toate bune.Cand sa o depun pe e-guvernare.ro imi apare ... (vezi toată discuția)

piciul	                   

incerc de ceva timp sa depun o decl. 112 pe e-guvernare si nu reusesc.
aveti idee de ce?
am certif. digital valid nu fac prima oara si totusi am instalat o ... (vezi toată discuția)
	                    piciul	                   

incerc de ceva timp sa depun o decl. 112 pe e-guvernare si nu reusesc.
aveti idee de ce?
am certif. digital valid nu fac prima oara si totusi am instalat o ... (vezi toată discuția)