avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
LIVE, ACUM ESG în România: Reglementări și implementarea practică a cerințelor de raportare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... iscir
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

iscir

care sunt normele din legislatie, pentru montarea unei centrale murale cu alimentare gpl si a recipientului, in apropierea unui triaj cfr. va rog norma, lege cu numar.
Cel mai recent răspuns: Roland Mindrila , Avocat 10:19, 23 August 2011
Se face conform Legii nr.10/1995, respectiv Regulamentului de receptie a lucrarilor de constructii si instalatii aferente acestora, aprobat cu H.G. nr.273/1994 si a altor reglementari specifice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neconvocare comisie receptie anna2000 anna2000 conform hg 273/1994 am comunicat investitorului data terminarii lucrarilor si am solicitat convocarea comisiei de receptie. vremea trece, comisia ... (vezi toată discuția)
Receptie finala ap nou morosanucarmen morosanucarmen Ma pregatesc sa cumpar un ap nou de la o persoana fizica. Am citit pe internet ca ar trebui, inaintea incheierii contractului de vinzare-cumparare, sa se ... (vezi toată discuția)
Garantia executarii unei constructii corinuta corinuta Buna As dori sa aflu care este cadrul legal si termenul de garantie pt executarea unei constructii Multumesc (vezi toată discuția)