avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transmitere revisal nou
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transmitere revisal nou

am instalat noul revisal am completat salariile tuturoar salariatilor activi, si am suspendat pe unul art.51 lit.a acum ce trebuie sa fac sa le salvez pe toate si sa le transmit la ITM asa cum faceam pana acum?L-am pregatit si nu stiu ce sa mai fac.
Mai pot suspendat un cim CFP cu 01.07.2011?Sau trebuie in termen de 20 de lucratoare incepand cu 01.07?Am inteles eu bine noul cod al muncii?
Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 23 August 2011
denisa2011, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:04, 23 August 2011
Trebuia inregistrat si transmis si c.i.m. suspendat la 01.07.2011...Dupa finalizarea actualizarii datelor veti primi mesaj de la aplicatie ca totul este in ordine, apoi mergeti pe butonul din stanga-sus “Generare registru” si salvati fiserul generat de program.

Aplicatia Revisal 5.0.6 exporta fisiere in format RVS. Acestea trebuiesc depuse pe linkul corespunzator noului sistem aflat la adresa

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal sirbu maria b. sirbu maria b. Buna seara, Va rog sa-mi spuneti cum se poate salva din programul revisal , actuala versiune din export-generare registru in xml. Extensia salvata pana acum ... (vezi toată discuția)
Transmitere date noul revisal neculamanuela neculamanuela Am introdus angajatii in noul revisal , dar nu stiu cum sa ii transmit la itm. Va rog mult daca ma puteti ajuta sa imi spuneti cum sa ii transmit corect! Va ... (vezi toată discuția)
Revisal 15.08.2011 clopotzel clopotzel buna ziua Va sciu pentru ca am o problema cu ultima versiune a revisalului. Am instalat programul, am preluat datele cu salariatii si am ... (vezi toată discuția)