avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societate pe actiuni cu capital social majoritar ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societate pe actiuni cu capital social majoritar public - achizitie bun mobil

O societate pe actiuni cu capital majoritar public intentioneaza sa achizitioneze un bun mobil - tractor. Din punct de vedere legal care este modalitatea de achizitionare a acestui bun? Trebuie respectata o anumita legislatie? Imi puteti spune si care sunt legile care reglementeaza modul de functionare a acestui tip de societati? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: etta , utilizator 08:18, 26 August 2008
Nu stie nimeni sa-mi dea un raspuns la aceasta problema? Trebuie sa o rezolv urgent si nu stiu exact cum sa procedez. Poate ma puteti ajuta. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt drepturile si obligatiile partenerului minoritar si majoritar functie de % detinute? Marius123 Marius123 As dori sa stiu daca legislatia prevede o scala de drepturi (ma refer la luarea deciziei in AGA, in capacitatea de a bloca anumite decizii luate de actionarul ... (vezi toată discuția)
Deces asociat minoritar in srl TDIonut TDIonut Buna ziua, Ma aflu intr-o speta putin mai complicata. Sunt asociat si administrator intr-un SRL in procent de 95%, asociatul minoritar fiind cooptat in firma ... (vezi toată discuția)
Refuz efectuare opp vs proces initiat de actionarul minoritar ioni3 ioni3 Buna seara, Este vorba de o societate listata pe BVB. Actionarul majoritar al acestei societati trebuia sa deruleze o oferta publica de preluare obligatorie ... (vezi toată discuția)