avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua,
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua,

buna ziua, am si eu o nelamurierie, sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata de 6 luni ( 02.08.2011 - 01.02.2012), se fac restructurari de posturi la firma la care lucrez, au voie sa ma dea afara, si in ce condintii? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Monica Moraras , Avocat 16:38, 23 August 2011
Angajatorul poate decide concedierea salariatului in situatia in care locul de munca ocupat este desfiintat ca urmare a dificultatilor economice sau a reorganizarii activitatii.
daca se desfiinteaza posturi cum este cel pe care il ocupi tu atunci, da, au voie sa te concedieze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe perioada determinata chance1 chance1 Angajatorul are voie sa ma concedieze inaintea terminarii datei de expirare a contractului de munca pe perioada determinata? De exemplu, contractul meu expira ... (vezi toată discuția)
Legea restructurarii.. elena_lexy elena_lexy Se poate desfiinta uhn singur post ca urmare a restructurarii??? (vezi toată discuția)
Probleme la revenirea la serviciu din concediu crestere copil andreiuta andreiuta Buna serara, as avea nevoie de cateva sfaturi in legatura cu intoarcerea la serviciu din concediu de crestere copil. Mai am 6 luni pana termin cei 2 ani de ... (vezi toată discuția)