Monica H. 
	    	Consilier juridic

Monica H. 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Se poate desfiinta uhn singur post ca urmare a restructurarii???
~ final discuție ~
 pavel_flory	                   

buna ziua, am si eu o nelamurierie, sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata de 6 luni ( 02.08.2011 - 01.02.2012), se fac restructurari de ... (vezi toată discuția)
	                    pavel_flory	                   

buna ziua, am si eu o nelamurierie, sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata de 6 luni ( 02.08.2011 - 01.02.2012), se fac restructurari de ... (vezi toată discuția)

veselie	                   

va rog sa ma ajutati cu un sfat:
- am 2 angajati cu jumatate de norma ca vanzatori. contractul de munca este incheiat pe 6 luni incepand cu 1 dec 2010. cum as ... (vezi toată discuția)
	                    veselie	                   

va rog sa ma ajutati cu un sfat:
- am 2 angajati cu jumatate de norma ca vanzatori. contractul de munca este incheiat pe 6 luni incepand cu 1 dec 2010. cum as ... (vezi toată discuția)

ENGFULL	                   

situatia economica actuala determina numeroase miscari pe piata muncii....
       ce se intampla in cazul in care in urma restructurarii se impune ... (vezi toată discuția)
	                    ENGFULL	                   

situatia economica actuala determina numeroase miscari pe piata muncii....
       ce se intampla in cazul in care in urma restructurarii se impune ... (vezi toată discuția)