avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Factura proforma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Factura proforma

Am comandat un produs de pe un site la pret 0 .. si am primit factura preforma pe e-mail, iar pe site unde sunt si mebru i-mi apare produs in asteptare.

Insa de dim. am primit un tel. de la dansi solicitundu-mi sa achit o anumita suma pt. a ridica produsul .. ( find o eroare de a lor in leg. cu pretul). Cum pot proceda sa ridic produsul la pretul care apare in preforma adica 0. [editat]
Ultima modificare: Miercuri, 24 August 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters205308 , utilizator 23:29, 23 August 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparaturi online ovidiu1113 ovidiu1113 Buna ziua Ca tot romanul de black friday am intrat sa fac niste cumparaturi pe internet prin mai multe cautari am gasit la un magazin de jucarii o jucarie ... (vezi toată discuția)
Problema site.ro mihaim1980 mihaim1980 Buna ziua! Avem urmatoarea problema: site-ul .ro are/a avut probleme si au erori la calcularea preturilor, astfel ca anumite produse costa 0 lei, iar anumiti ... (vezi toată discuția)
Magazin on-line refuza livrarea produsului yoshy262 yoshy262 Buna ziua. As dori un sfat din partea cuiva avizat. Am sa incerc sa fiu cat se poate de scurt. 1 - S-a plasat o comanda on-line la un magazin. 2 - S-a ... (vezi toată discuția)