avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... interviu anfp
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

interviu anfp

As vrea sa stiu cum decurge un interviu din cadrul unui examen sustinut la ANFP pentru ocuparea unui post de secretar de comuna? M-am inscris la concurs si as vrea sa stiu pe ce anume se pune accentul mai mult.
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 23:02, 24 August 2011
stai, mai intai sa treci de proba scrisa :) . Se pun intrebari din legislatia pentru concurs. Sa fii atent(a) la pozitia ta, nu tii mana la gura, etc, gesturi nelalocul lor. Cei de la ANFP au o fixatie - Legea nr.188 legea functionarilor public. Fiind functie de secretar, e functie de conducere, se mai ia in calcul si felul in care sintetizezi lucrurile. Dar cel mai mult si mai mult sa stii legea nr.188/99. Bafta sa ai! Sa treci de scris, ca la interviu, cred ca te vei descurca.
reprezentatii anfp vor pune intrebari din legea nr. 188 si/sau din legea 7, ceilalti membri ai comisiei,din celelalte legi.restul e bla,bla,bla (motivatie, idealuri,cumetrii). succes :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs functionar public - inspector asistent cryss15 cryss15 Vreau sa particip la un concurs scos de primarie pentru functia publica de executie 'inspector asistent' . Bibliografia este impresionanta :stunned: . As ... (vezi toată discuția)
Concurs functionar public-casier FlorentinaGradescu FlorentinaGradescu [b]As dori sa particip la un concurs scos de primarie pentru functia de casier insa bibliografia inca nu a fost postata si cel mai probabil motivul fiind ... (vezi toată discuția)
Concurs recrutare anfp nicedi nicedi cum decurge concursul ,proba scrisa si interviul la anfp?care sunt legile pe care anfp pune accent? (vezi toată discuția)