avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice licitatie electronica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatie electronica

Particip la o licitatie deschisa pentru un acord cadru cu faza finala de licitatie electronica offline. Urmeaza sa intru la electronica si sunt singur ofertant pe lotul meu.
AC mi- bagat in site pretul pe care l-am oferit in faza initiala, dar eu nu vreau sa mai scad nimic. Mai trebuie sa intru pe site in runda electronica? pot fi declarat castigator daca nu mai intru pe site?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 18:37, 26 August 2011
Nu trebuie sa mai ofertati. art.44, alin.2 din HG1660

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie electronica-ce se intampla dupa 1-a runda? simonia80 simonia80 Buna ziua.Am o intrebare la care nu reusesc sa gasesc nici un raspuns in lege.Dupa prima runda de licitatie electronica,cel ce are pretul cel mai scazut ... (vezi toată discuția)
Faza finala de licitatie electronica monyy33 monyy33 O ac organizeaza o procedura ca faza finala de licitatie electronica cu o singura runda, unde participa 2 ofertanti.La sf rundei oferta x este clasata pe ... (vezi toată discuția)
Etapa finala de licitatie electronica melcsy melcsy ce este important de stiut daca ajungi in faza acesta de licitatie. am avut cel mai mic pret la deschiderea ofertelor dar acuma urmeaza faza electronica,....la ... (vezi toată discuția)