as vrea sa ma ajutati cu un sfat. Detin impreuna cu sora mea un apartament in Bucuresti. Apartamentul este mostenire si amandoua avem acte care atesta acest lucru (suntem amandoua proprietare). Ea locuieste cu sotul si fiica in acest apartament, cu acordul meu, desigur. De cateva luni este somera si nu isi mai poate achita ratele bancare(care insumeaza putin peste 800 roni iar ea are un ajutor de somaj de 500 roni) Daca situatia va dura mai mult, tinand cont cat de greu se gaseste un loc de munca in ziua de azi banca o poate executa silit punand apartamentul la vanzare pentru a-si recupera datoria? Daca mai exista un proprietar pe acest apartament au dreptul sa faca asa ceva? Si daca da este buna solutia de a trece apartamentul pe numele meu? In acte ea sa renunte la partea ei pentru a pune la adapost o eventuala executare silita a apartamentului.
Din cate stiu cumnatul meu nu are niciun drept asupra acestui apartament, chiar daca mostenirea a fost dobandita mult dupa casatoria lor. Intreb pentru ca si el este restant la ratele bancare de cel putin 1 an (are si dosar de poprire pe salariu dar pentru ca s-a strecurat o greseala in solutia instantei dosarul a fost returnat si inca nu s-a inceput recuperarea datoriei)
Multumesc anticipat.
Executare silita
alunita_1
buna ziua,am o intrebare legata de executarea silita ,in urma cu cativa ani am luat 2 credite de nevoi personale fara garantii,am platit 2 ani timp in care nu ... (vezi toată discuția)