avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Numar norma aplicare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Numar norma aplicare

Care este norma de aplicare a Legii 346/2002?
Nu stiu daca este posibil dar, cei de la Casa de Asigurari pentru Accidente de Munca si Boli Profesionale, nu cunosc legea si nici norma de aplicare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 26 August 2011
ORDIN nr. 450 din 6 iunie 2006 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 346/2002 privind asigurarea pentru accidente de munca si boli profesionale, cu modificarile si completarile ulterioare , cu modificarile si completarile ulterioare

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca aijin aijin As vrea sa stiu care este procedura in cazul unui certificat medical privind un accident de munca. Am inteles ca se depune certificatul medical la Casa de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 102 Kati29 Kati29 Va rog frumos daca ma puteti lamuri si pe mine intr-o problema?:-/ In cazul in care exista persoane aflate in concediu de sarcina si lauzie si valoarea ... (vezi toată discuția)
Recuperare indemnizatie accident de munca LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Buna dimineata ! Vreau sa stiu si eu cum si de unde se recupereaza indemnizatia platita de angajator pentru un concediu m,edical de accident de ... (vezi toată discuția)