avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... RCA leasing
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA leasing

Buna ziua, Am achizitionat un autoturism in leasing,platesc rate si CASCO (sunt la zi),dar nu am platit RCA-ul deoarece firma de leasing a facut RCA-ul la o societate de asigurari la care a vrut.Ce mi se poate intampla daca nu am achitat RCa-ul?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MINOKA HR , Consultant resurse umane 15:09, 28 August 2011
Buna ziua,

Dvs. aveti RCA-ul facut de firma de leasing. Nu trebuie decat sa platiti contravaloarea asigurarii la firma de leasing. Luati legatura cu aceasta firma de leasing si cereti-le sa va trimita RCA-ul si factura pentru acesta. Daca nu achitati va vor aplica penalitati de intarziere iar in cazul in care nu prezentati RCA-ul la control in trafic suportati consecintele.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asig.casco DuracIonel DuracIonel Am un autoturism luat in leasing pe o per. de 6 ani,am achitat 4 ani inclusiv asig.CASCO. In ratele de leasing nu sunt luate in calcul asig.CASCO. Daca nu mai ... (vezi toată discuția)
Pot fi emise 2 rca pentru acelesi autoturism? MONA PARASCHIVU MONA PARASCHIVU Buna ziua .Am semnat un contract de novatie in anul 2009 prin care am preluat ratele la un autoturism si am devenit utilizator cesionar.In luna decembrie 2009 ... (vezi toată discuția)
Penalizari polita casco - leasing nicmar82 nicmar82 Am primit o factura de penalitati la polita casco in valoare de 2000 lei pentru ca nu am mai platit polita casco. Factura de penalitati a fost emisa dupa 1 an ... (vezi toată discuția)