avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Drepturile de autor sau nu
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Drepturile de autor sau nu

Ma intereseaza cum pot afla daca o poza este proprietatea cuiva ,pentru ca ma confrunt cu o problema destul de coplicata .Sau daca concurenta o revendica si ma depuncteaza .Adica mie imi convine ca poza respectiva daca este revendicata sa fie stearsa ,sau macar sa fiu anuntat ca sa o sterg eu,dar ei nu fac asta ,au gasit o portita prin care imi depuncteaza site-ul . Ba mai mult chiar discutau cum mi-au achizitionat anumite poze care figurau la mine pe site, cu scopul de a ma depuncta ,sau au luat legatura cu detinatorii de drept pentru depunctarea site-ului meu .Eu vrea sa stiu in timp real care din poze imi afecteaza site-ul,ca sa pot sa le elimin.Am studiat si pozele care imi aduc trafic ,dar nu stiu care sunt compromise ,am tot sters din ele,nu cred ca asta e o solutie inteligenta,mai degraba un pas inapoi.Am citit si pe google ca exista o bara de instrumente suplimentara [ link extern ] ?
Cel mai recent răspuns: rtek , utilizator 19:20, 26 August 2011
Probabil ca ar trebui sa va notati de unde faceti rost de ele....B-)B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comentariu ofensiv la adresa mea pe un site; cu numele meu intreg la vedere; adminul refuza sa-l stearga la cerere BIM94 BIM94 Buna ziua, Mai demult am intrat pe un site unde se posteaza stiri politice si acolo era instalat un plug-in Facebook, ceea ce imi permitea sa postez direct ... (vezi toată discuția)
Parte din site copiata ioanid ioanid Buna ziua, Detin un site comercial, iar textele de pe el imi apartin. In site este un desen creat de un artist (nu poza preluata de undeva). Am descoperit ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa dau in judecata facebook? invodkawetrust invodkawetrust Ce au facut ei exact este sa lase un utilizator sa puna o poza, public, cu o persoana eviscerata de un tren, am dat report la respectiva fotografie iar ... (vezi toată discuția)