avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme card
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme card

buna ziua ,as dori un sfat intr-o problema pe care o are mama mea cu un card [editat],acuma 5-6 ani a cumparat unele lucruri in rate de la [editat],atasat creditului a mai primit un card [editat], a platit toate ratele,a platit in fiecare luna cu acel card ,iar dupa un an au inceput sa-i vina alte facturi cum ca ar datora inca 4000 de lei,a platit iarasi timp de un an jumate acele facturi,si niciodata nui scadea soldul acuma avand de plata 4500 lei,
Ultima modificare: Luni, 29 August 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:54, 29 August 2011
Ar trebui sa cititi contractul sa vedeti cat e dobanda, ce comisioane sunt de platit, pt ce platiti aceste comisioane, cat sunt penalitati pt plata cu intarziere, pt plata in avans, etc
Puteti sesiza aceste nereguli ANPC-ului, atasati copia dupa contract, chitante de plata, somatiile de la ei sau ce alte acte aveti.
Cand ati facut ultima plata catre firma respectiva ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rambursare anticipata partiala -probleme tatiana28 tatiana28 Buna seara, Am luat un credit pt produse in luna martie acest an in valoare de 3000 lei,luna aceasta la data scadenta m-am prezentat pentru a plati prima ... (vezi toată discuția)
Banci nonbancare - card secareanuioan secareanuioan am luat de la magazin produse dupa o perioada mi sa dat un card care an 2007 am scos suma de 2800 lei de atunci am platit numai suma minima de plata si am ... (vezi toată discuția)
Ajuti-ma anamariamario anamariamario buna seara.ma numesc ana maria pitulice si as dori sa ma ajutati daca se poate.in aprilie 2007 am luat un credit de nevoi personale de la bancpost pe o ... (vezi toată discuția)