avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Banci nonbancare - card
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Banci nonbancare - card

am luat de la magazin produse dupa o perioada mi sa dat un card care an 2007 am scos suma de 2800 lei de atunci am platit numai suma minima de plata si am ajuns la suma de 9400 lei pana acum asa scrie pe extras de cont .Limita credit este de 2900 lei iar disponibil limita credit este -6511 lei nu mai spun ca am platit si an avans dar degeaba pe extras scria ce suma am dat dar la datorie an loc sa scada a crescut .Nu mai pot platicaci rata este de 220 luna asta iar luna cealalta este mai mare si mai am o banca care rata este de 330 luna un singur salariu la 4 persoane salariul fiind de 1100 lei.Aceasta banca ma tot suna si la serviciu si acasa sa le dau banii le-am spus ca nu am ca vreau o refinantare cu rata fixa dar cei care ma suna spun ca ei nu au nici o treaba sa sun la relatii clienti asa am facut dar nimeni nu raspunde
VA ROG SPUNETIM CE SA FAC?:sorry:
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 14:49, 4 Noiembrie 2013
Pot fi clauze abuzive in acel contract. Pana si faptul ca nu ati semnat un contract pt acel card va ajuta. Nu au dovada ca ati acceptat dobanda si penalitatile pe care vi el percpep. Cautati pe net spete similare cu ale dvs, dupa numele emitentului de card si urmati aceeasi procedura.
Si cereti-le in scris un contract semnat de dvs. Cu contractul semnat (sau raspunsul lor) mergeti si depuneti o plangere la ANPC. Daca dvs ati patit asta, fiti sigur ca nu sunteti singurul si cei de la ANPC cunosc speta si va spun ce e de facut. (sunt convinsa ca ati avut lunar penalitati pt plata inainte de emitere extras sau dupa data limita de plata, plus comision lunar de administrare - si daca e de la cine cred eu, au 3% la sold, cca, numai comision lunar, asa ca s-a putut linistit aduna suma asta).
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2013
ContSters194995, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat in judecata pentru neplata rata card angelamanuela angelamanuela buna ziua ! sotul meu are un card de cumparaturi de multi ani,am reusit de cateva ori sa scoatem ches-ul de 40% dar am tot pus la loc,pe extrasul de cont in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau in judecata o banca - sfaturi? gclaudiu83 gclaudiu83 in anul 2007 am contractat un credit de la [BANCA] pe o perioada de 10 ani.In primele luni am platit rata de 420 ron apoi aceasta s-a modificat treptat pana a ... (vezi toată discuția)
Card credit-datorie ce n-o recunosc mirela01 mirela01 Buna ziua.Ma numesc P. CONSTANTIN din BOTOSANI si vreau sa va aduc al cunostinta urmatoarele: In 2005 am facut un credit cu buletinul la magazin pentru ... (vezi toată discuția)