avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alfa romeo sau fiat?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alfa romeo sau fiat?

am dat in judecat serviciu de permise si inmatriculari ca sa imiinmatriculez o alfa romeo sport wagon 156, insa la primul termen, la tribunal mi-a spus ca cica sa-mi clarific actiunea ca ceea ce cer eu este in contradictoriu cu actele depuse la dossarul in cauza. mai exact eu cer sa-mi inmatriculeze o masina alfa romeo cu seria de sasiu ........... insa pe certificatul de proprietate scrie fiat auto spa, etc. dar pe cartea de circulatie scrie la denumirea comerciala alfa romeo sport wagon 156. si masina este o alfa romeo nu un fiat. am inteles ca fiat fabrica defapt alfa romeo. eu acuma trebuie sa trimit tribunalului o comunicare in care sa le explic, sa lamuresc speta, dar ce le pot zice? ca este alfa romeo dar scrie fiat pt ca e fabricata de fiat? multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:40, 29 August 2011
Poate ar fi bine sa mergeti la o reprezentanta cu actele, poate va elibereaza vreun inscris care sa va ajute
ori de la cel care ati cumparat-o daca e vorba de un second hand
Numai la o reprezentanta Fiat va poate rezolva aceasta problema. Ei vor trimite la firma mama o adresa care sa confirme sau sa infirme marca si modelul masinii pe care apoi sa-l depuneti acolo unde va trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism flori_minicards flori_minicards Buna seara am cumparat un autoturism de la o doamna din Mehedinti masina a inscriso in 02/02 /2013 fara plata taxei de mediu dumneaei avand aceasta ... (vezi toată discuția)
Masina radiata fiscal dintr-o "greseala" botezanu botezanu Buna ziua! O sa fiu cat mai succint posibil. Am gasit o masina, mi-a placut, am mers, am vazut-o, am dus-o in reprezentanta, totul a fost ok. Am facut actele ... (vezi toată discuția)
Taxa auto platita, anaf nu poate elibera certificat de nerestituire exterminator86 exterminator86 Buna seara, Ma aflu intr-o situatie delicata: Am cumparat o masina in urma cu cateva luni (fabricatie 2008, euro4, 1.9 tdi), second hand din Craiova. ... (vezi toată discuția)