avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... probleme contract prestari servicii - tv. prin cablu
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

probleme contract prestari servicii - tv. prin cablu

buna ziua,
un prieten a fost internat in spital, a facut cerere de suspendare a serviciilor acum cateva luni, dar nu au suspendat serviciile deoarece au motivat ca nu are achitat la zi abonamentul.
tot acum cateva luni a fost suspendat pentru neplata,
cand a iesit din spital a costatat ca re o gramada da facturi de plata, chiar si cu abonamentul suspendat, in plus primeste somatii de la o firma de recuperari creante.
[editat] sustina ca are abonament incheiat la distanta, lucru de care nu a fost informat , si ca este obligat sa plateasca pana la expirarea perioadei contractuale.
abonamentul este din 2008. Are reclamatie depusa la [editat] si la ANPC dar firma de recuperari sustin canu-i intereseaza si va fi executat silit.Suma nu este mare in jur de 400 ron .
ce ar putea face?
multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 29 August 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters209690 , utilizator 20:02, 29 August 2011
Buna ziua,
In contractul pe care il adre dl. respectiv cu firma de cablu este prevazuta vre-o clauza in acest sens? C alte cuvinte e precizat pe unde va -in conract posibilitatile pe are le are un beneficiarul serviciilor (pentru ca ma gandesc ca e vb. de un contract de prestari servicii....ori ceva in sensul acesta), de a cere suspendarea contractului?
Avand in vedere valoarea datoriei pe care o pretinde societatea de cablu, sa ii dati in judecata pe civil, ar insemna timp si bani pierduti....insa exista sanse ca pe aceasta ramura si sustinandu-va de dovezile pe care le aveti sa ii dati in judecata pentru clauza abuziva in contract!!!
:luck:
Cu stima,
ideea e,firma de executare silita poate sa faca executarea chiar daca facturile sunt contestate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu rezilierea contractului ContSters192087 ContSters192087 As vrea sa stiu care imi sunt drepturile mele de consumator . Ma deranjeaza faptul ca firma de televiziune la care sunt abonat refuza sa inceteze Contractul ... (vezi toată discuția)
Abonament perceput in avans de operatorii de cablu tv betinal betinal Buna ziua, Ma confrunt cu o problema la facturile la serviciile RCS-RDS, in ceea ce priveste facturarea abonamentului si a traficului. Imi poate spune ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract - somatie de plata Mihaela Enache Mihaela Enache Am reziliat contractul in vara cu o firma de servicii prin cablu(depasind acel termen pentru care incheiasem contractul) si am apelat la serviciile de cablu ... (vezi toată discuția)