avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... VA ROG,SA MA AJUTATI!!!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

VA ROG,SA MA AJUTATI!!!

STAU IN BRASOV,CINE STIE BRASOVUL,LA BLOCURILE VECHI SI AVEM APA LA PAUSAL.IN BLOCUL CARE STAU,SUNT MULTI OAMENI,IN VARSTA.VREO 2 ISTETI :sorry:,MAI TINEREI,PREIAU FACTURA DE APA,CARE VINE PE TOT BLOCUL,BLOC CARE ARE 3 SCARI,SI O IMPART DUPA BUNUL LOR PLAC.NU AVEM ASOCIATIE,TOT EI AU MONTAT CONTOARE DE APA,PE CARE NU LE CITESC SI CAND VINE FACTURA(PE CARE NOI NU O VEDEM,APAR NISTE TABELE SCRISE DE MANA,CU SUMELE DE PLATA)PE CE PLATIM SI ESTE FOARTE MULT,NU PRIMIM CHITANTA.VA ROG ,SA MA AJUTATI,SA MA SFATUITI CUM TREBUIE SA PROCEDEZ SA LE STRIC MICA AFACERE(EU CRED CA EI NU PLATESC APA)SI BIETI BATRANI SUNT TAXATI CU NERUSINARE.VA MULTUMESC.
alexandruteutisan a scris:

Daca nu va convine situatia si va tine buzunaru Faceti bransament separat si tot o data contract individual cu regia apa si atunci veti plati sepatat

ce-nseamna ca sa nu fiti informat ... atit regiile de apa cit si furnizorii de gaze naturale NU ACCEPTA la aceeasi adresa (aceeasi strada si acelasi numar) DECAT UN SINGUR BRANSAMENT, CU UN SINGUR CONTOR.
in cazul furnizorilor de gaze, din acel bransament se poate face o ramificare pentru instalatia comuna noua in vederea contorizarii individuale, cu contracte individuale pentru fiecare apartament, nu prin contoare pasante (care nu prea mai sint acceptate)
in schimb, la regiile de apa nu este acceptata aceasta solutie
Da . Ase e , nu apcepta la aceas adresa dar factura se emite cu str. ur.sc. UN APARTAMENT diferit , nu cu ceas pasant La aceasta ideie mam referit DACA-L TINE BUZUNARU Se poate daca are destui bani Proect, sapaturi pe distanta de vre-o 10-15 metri pe urma apcept de la primarie pentru a sparge strada in dreptu coloanei . sahtu pentru ramificatie si montarea apometrului coloana interioara cu apceptul conlocatarilor pentru montarea coloanei Ca nu e gaze sa o montezi pe axterior nici curent apa ingheata, deci nu e deloc posibil era foarte clar ca alta posibilitate nu eczista Decit constituirea in asociatie de propietari (deca vor si vecini) , afilierea la alta asociatie limitrofa sau sa funtioneze in continuare in buna intelegere ca si la alte blocuri .Dar in tot deauna trebuie sa ecziste unu contra Alminteri nu ar eczista DENOCRATIE.............
domnule Alexantru.daca locatari vroiau asociatie,facem.Sa preiau eu afacerea,nu ar mai fi o afacere.Din pacate serviciul nu imi permite,o sa gasesc eu o solutie.Va multumesc.
aricostel2006 a scris:

daca locatari vroiau asociatie,facem.

Asociaţia de proprietari se înfiinţează prin acordul scris a cel puţin jumătate plus unu din numărul proprietarilor.
Daca acei batrani, carora dvs. le purtati de grija, nu doresc infiintarea asociatiei, inseamna ca nu sunt atat de deranjati de situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contor pasant apa rece - asociatii de proprietari gabrielaburcea gabrielaburcea Buna ziua O asociatie de proprietari cu doua scari are un singur contoar de apa rece, primesc o singura factura in conditiile in care apartamentele nu sunt ... (vezi toată discuția)
Diferente intre total contoare pasante de gaze si contor de bransament LocatarB LocatarB Intr-un bloc cu 44 apartamente, 41 de apartamente au contoare pasante de gaze. In fiecare luna intre totalul contoarelor pasante de gaze si contorul de ... (vezi toată discuția)
Contorizare individuala apa rece mihaelaba mihaelaba Buna ziua, Avem o situatie bizara in blocul nostru: sunt 3 scari si doar o scara (scara 3 a noastra) doreste contorizare la scara. Exista suspiciuni ref la ... (vezi toată discuția)