avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Preþuri traduceri legalizate
Discuție deschisă în Traduceri

Preþuri traduceri legalizate

Vreau sa traduc si sa legalizez 2 pag dintr-un contract de munca din germana in romana si as vrea sa stiu cam care este pretul? multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 21 Decembrie 2011
Laura Ciobeica, moderator
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 11:51, 31 August 2011
Preturile pentru traduceri variaza de la un traducator la altul sau de la o firma la alta. La pretul pentru traducere adaugati si costul legalizarii care se situeaza undeva pe la 40 lei/document. Cateva oferte gasiti in urmatoarele linkuri:
Firme: [ link extern ]
[ link extern ] /
PFA: [ link extern ] /
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri traducere ºi legalizare documente madalina883 madalina883 scuzati ma am si eu o imtrebare cam cat poate sa ma coste traducerea in italiana si legalizareaz cu apostile dela haga pentru certificatul de nastere si ... (vezi toată discuția)
Traduceri si traducatori - noutati legislative? carmenalecu carmenalecu Sunt traducator autorizat de limba germana pe langa Ministerul de Justitie si in acelasi timp am PFa de traducator. S-a schimbat ceva de curand in legislatia ... (vezi toată discuția)
Traducere adev. absolvent-bucuresti SimonaCR SimonaCR Buna-seara, Imi puteti recomanda un traducator autorizat unde-mi pot traduce adeverinta de absolvent facultate si cam ce preturi sunt!? Multumesc (vezi toată discuția)