avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traduceri si traducatori - noutati legislative?
Discuție deschisă în Traduceri

Traduceri si traducatori - noutati legislative?

Sunt traducator autorizat de limba germana pe langa Ministerul de Justitie si in acelasi timp am PFa de traducator. S-a schimbat ceva de curand in legislatia pentru traducatori?
Cel mai recent răspuns: carmenalecu , utilizator 22:27, 30 Octombrie 2013
Da, s-a schimbat legea privind legalizarile. In cazul in care la asta va refereati. Exista o noua incheire si o noua metodologie de aplicare.
@carmenalecu
Modificarile aduse in ceea ce priveste intocmirea si legalizarea traducerilor sunt cuprinse in Normele de aplicare a Legii notarilor si a activitatii notariale 36/1995 republicata. Articolele care aduc modificarile referitoare la efectuarea si legalizarea traducerilor sunt la pag. 79-81 si Anexa 22.
Detalii:
[ link extern ]
www.avocatnet.ro/content/for...
L.C.
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectuarea și legalizarea traducerilor - modificari aduse de normele de aplicare a legea 36/1995 republicata Kapy Kapy Am inteles ca se modifica legea traducatorilor si ca se complica un pic procedura de certificare. Stie cineva mai multe detalii? (vezi toată discuția)
Traducerea si legalizarea actelor in strainatate Justitiarul711 Justitiarul711 Este adevarat ca actele(imputernicirile notariale/declaratiile pe proprie raspundere date la un notar din strainatate care are Apostila de la Haga) traduse si ... (vezi toată discuția)
Preþuri traduceri legalizate mary_mary26 mary_mary26 Vreau sa traduc si sa legalizez 2 pag dintr-un contract de munca din germana in romana si as vrea sa stiu cam care este pretul? multumesc (vezi toată discuția)