avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de furnizare servicii medicale
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de furnizare servicii medicale

Buna ziua!Sunt asistent medical de radiologie si as dori sa stiu ce anume ar presupune un contract de prestari servicii ca si PFA(intre mine si o institutie de stat) in domeniul meu(asistent medical de radiologie):ce anume ar trebui sa fac eu,ma refer la acte si care ar fi avantajele si dezavantajele acestui contract in ceea ce ma priveste.Am incercat sa ma documentez dar nu am gasit decat referitor la medici,si anume:Contract de furnizare servicii medicale regim independent.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 09:49, 31 August 2011
Se poate incheia contract/conventie civile cu beneficiarul serviciului. Se datoreaza CAS 10,5% si contributie somaj 0,5% care se declara si vireaza de platitorul venitului. Dvs. aveti obligatia de a va asigura si plati contributia de sanatate in cota de 5,5% din venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce contract mi recomandati pentru colaborarea cu o persoana fizica? alina69 alina69 Ce imi recomandati in afara de CIM pentru colaborarea unui cabinet medical individual cu o persoana , 2-3 ore zilnic, pentru programari si putin secretariat? ... (vezi toată discuția)
Plata cass pe 5 ani in urma acatanas acatanas Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: din anul 2002 pana in prezent sunt angajata cu CIM la o firma unde mi s-au platit regulat toate contributiile ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa noi? ariadna661 ariadna661 Buna seara. Am tot citit raspunsurile date in forum vis-a-vis de contributiile PFA si sincera sa fiu sunt in ceata. Unele raspunsuri se refera la venituri ... (vezi toată discuția)