avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL 5.0.6
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL 5.0.6

Buna ziua !
Nu stiu daca am procedat corect in ceea ce priveste operarea in Revisal a unei suspendari, si anume :
Un salariat a beneficiat de c.f.p. in per. 01.08 - 01.09. 2011; am operat in rev. suspendare CIM pt. per. ... cu art. 54 ( acordul partilor ). Acum trebuie sa operez incetarea suspendarii si nu stiu care este termenul in care se poate transmite aceasta , adica trebuie astazi, sau mai am untermen de x zile ?

MULTUMESC !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:02, 31 August 2011
Adica operarea ( si transmiterea ) in Rev. se face in termen de 20 zile lucratoare de la data incetarii suspendarii ?
HG nr.500/2011 se refera numai la perioada si si cauzele de suspendare a contractului individual de munca ... in tacerea legii, cred ca se aplica si pentru incetarea suspendarii acel termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data incetarii suspendarii in revisal iirina_19 iirina_19 Am un contract suspendat in perioada 19.10-18.11(23 zile fara plata) si am trecut in revisal data inceput suspendare=19.10(prima zi de concediu fara plata) si ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim-revisal p_orsyka p_orsyka Buna ziua, ma puteti lamuri va rog. Daca am o cerere de concediu fara platal de 3 zile de la un angajat, conf. codului muncii ar trebui sa fac suspendare de ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim ContSters31759 ContSters31759 Buna ziua, In cazul in care exista o cerere de suspendare CIM de 2 zile, cum operez in REVISAL, cand inregistrez suspendarea, la rubrica data sfarsit ... (vezi toată discuția)