Doinita Stingaciu 
	    	Avocat

Doinita Stingaciu 
	    	Avocat	    

nucu$ 
	    	Utilizator

nucu$ 
	    	Utilizator	    

trebuie lamurita problema cul[pei. Daca nu ajungeti la un consens cu firma de asigurari si ea considera ca sunteti vinovat doar dvs., nu va ramine o alta cale decat instanta de judecata.
 nucu$, utilizator
 nucu$, utilizator 	
			 Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari

Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari	    

zugravu catalin 
	    	Utilizator

zugravu catalin 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Ionatan	                   

In urma cu cateva zile ma aflam pe un drum  in depasirea pe contrasens a 2 masini (deparirea era permisa, linie discontinua) am ajuns in dreptul masinii a II-a ... (vezi toată discuția)
	                    Ionatan	                   

In urma cu cateva zile ma aflam pe un drum  in depasirea pe contrasens a 2 masini (deparirea era permisa, linie discontinua) am ajuns in dreptul masinii a II-a ... (vezi toată discuția)

puturos	                   

Buna ziua! Am avut un accident in data de 8 Martie destul de stupid. Stationam in afara carosabilului, asteptand sa patrund pe o strada principala. Din partea ... (vezi toată discuția)
	                    puturos	                   

Buna ziua! Am avut un accident in data de 8 Martie destul de stupid. Stationam in afara carosabilului, asteptand sa patrund pe o strada principala. Din partea ... (vezi toată discuția)

Mrr2023	                   

Bună ziua. Sunt la capătul puterilor. Am primit motivația într-un dosar de daună conform căreia „În urma analizarii documentelor depuse la dosar si in ... (vezi toată discuția)
	                    Mrr2023	                   

Bună ziua. Sunt la capătul puterilor. Am primit motivația într-un dosar de daună conform căreia „În urma analizarii documentelor depuse la dosar si in ... (vezi toată discuția)