avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal - probleme de functionare si de completare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal - probleme de functionare si de completare

Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si problemele care apar in timpul completarii acestuia , astfel incat sa concentram toate problemele si toate raspunsurile intr-un singur topic ....

informatii generale :
Pe pagina [ link extern ] /
gasiti informatii utile cu privire la registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic.
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 20 Decembrie 2020
Buna ziua, dar o lista cu salariatii activi aveti diee daca se poate printa ? Ca m-am tot chinuit ...multumesc !
Vizualizarea datelor depuse on-line de catre angajatori se efectueaza accesand meniul „Raport Preluari” si dand click pe codul de incarcare aferent incarcarii. In fereastra pop-up care se deschide se pot vizualiza datele angajatilor unei incarcari. Dand click pe semnul "+" din stanga fiecarui angajat se pot vizualiza contractele aferente. Contractele pot fi filtrate dupa criteriile- Active, Incetate sau Toate.
Buna ziua. Am incetat un contract gresit in Revisal. Am vazut ca se poate reactiva acel contract. Care sunt consecintele pentru angajator: poate primi amenda? Mai bine fac un contract nou in acest caz? Va multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca efectuati corectia la data constatarii greselii , atunci nu aveti nicio problema in situatia unui eventual control de la ITM.

HG 500/2011
art.4
.....
(4) Orice corecţie a erorilor survenite în completarea registrului se face la data la care angajatorul a luat cunoştinţă de acestea.
Multumesc! In acest caz se apasa ANULARE INCETARE sau reactivare contract?

Alte discuții în legătură

Revisal (1) GGP GGP La rubrica \"data la care produce efecte\" cum e corect sa completam? Data de acum de cand completex revisalul asta nou sau data de la ultima modificare ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)
Revisal 6.0.6 - ultima versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Începând cu data de 25 noiembrie 2016, Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal pentru transmiterea ... (vezi toată discuția)