Am mare nevoie de un sfat.Angajatorul ma hartuieste pe telefon. Suna, ma ameninta samd. Incepand cu luna Iunie a,.c. Vreau sa-l dau in judecata si as vrea sa utilizez ca si probe discutiile audio de pe telefon.
Intrebari?
Cum as putea face de la o societate de telefonie mobila rost de discutiile mele telefonice?
Cui a trebui sa ma adresez mai intai? Avocat, judecator?
Am sanse reale in Romania sa fac rost de ele?
Multumesc!
Nu stiu nici eu costul unei astfel de expertize(presupun ca foarte mult), insa tot la INEC se face.
Am inteles problema pe care o are initiatorul topicului, insa nu cred ca pentru un asemenea caz s-ar da acceptul interceptarilor, este doar parerea mea.
faceti o scrisoare despre expertiza timbrului vocal ( probabil tot INEC) daca exista metodologie
mergeti si pe printurile de pe situl care va incrimineaza si ...spunetile ca dati situl in judecata ca posteaza porcarii ( nu doar pe autor, dar si pe autor si pe site.)
sistemul va fi intotdeauna de vina si nu faptasul
faptasul stie sa dea vina pe sistem.. si pe lipsa de metodologii, care e o problema tehnica reala.
macar daca reusiti scoaterea articolele de pe situl respectiv care are un administrator (tot e ceva)... in fond....daca tot aveti dreptate macar sa ii faceti pe cei cu situl sa platesca....
incercati si situl si autorul simultan, aveti sanse mari sa prindeti macar pe unul din ei, chiar daca autorul ramane necunoscut
succes la printuri si facut probe ( stiti sa faceti SCREENSHOT?) ....banuiesc ca nu...daca doriti va explic aici.
Injurii prin telefon
justinn
Buna seara, revin cu o noua problema daca o pot spune asa.
In urma cu vreo doua luni, cred, am inceput sa primesc telefoane in care mi se aduceau injurii. ... (vezi toată discuția)