elga50 a scris:
1.In general furnizorul de electricitate factureaza estimativ 1-2 luni dupa care face regularizarea. Nu vi se intrerupe curentul pana nu se face regularizarea.
2. Procedati cum v-a sugerat @Adam Grecu
3. La acest furnizor va puteti face un cont pe site-ul lor, cont de pe care puteti comunica indexul contorului - acelasi mereu. Factura va fi conform cu consumul declarat de dv. Va puteti consulta factura de pe acest cont. Puteti face plati (daca e cazul, dar nu va fi la dv.) prin internet.
4. Mergeti la furnizor, platiti o suma modica in avans si apoi urmati punctul 3. Veti constata estimari si regularizari succesive in factura care nu va vor pune in pericol de a vi se opri curentul.
Buna ziua,
Inteleg ca-l simpatizati pe @adam grecu, ca este administrator sau presedinte de bloc ca dvs., dar nu inteleg de ce indrumati gresit userul daca nu cunoasteti detaliile ?
Eu am specificat destul de clar ce are de facut, dar unii dintre noi, dam indicatii care in loc de bine, vor face rau celui care a solicitat ajutor prin intermediul forumului.
Nu exista plan tarifar la 6 luni, la fel cum nu exista nici "regularizari succesive", termen necunoscut in sistemul energiei electrice.
Cat timp se da acelasi index, din doua in doua luni, nu va exista nici o regularizare, ca regularizari la 0kw consumati, nu exista.
Scuzele mele pentru atentionare, dar cel mai corect este sa dam un raspuns cat mai competent si nu doar speculativ cam ce crede fiecare de cuvinta ca s-ar putea face.
Multumesc pentru atentie,
Toate cele bune.