andymaurul 
	    	Utilizator

andymaurul 
	    	Utilizator	    

elena138 
	    	Utilizator

elena138 
	    	Utilizator	    

mihaicalinescu2005 
	    	Utilizator

mihaicalinescu2005 
	    	Utilizator	    

Paula_Haiura 
	    	Utilizator

Paula_Haiura 
	    	Utilizator	    

Nu vad nici un impediment in acest sens.Va puteti angaja cu cim de 1,2 sau 4 ore (pe zi,nu pe saptamana)la o alta societate.
~ final discuție ~
 mirelabandac	                   

Buna ziua. Am nelamuriri in privinta urmatoarei situatii: sunt angajata la un liceu, cu contract individual de munca pe durata nedeterminata, cu carte de ... (vezi toată discuția)
	                    mirelabandac	                   

Buna ziua. Am nelamuriri in privinta urmatoarei situatii: sunt angajata la un liceu, cu contract individual de munca pe durata nedeterminata, cu carte de ... (vezi toată discuția)

62ina	                   

Am sustinut concurs pentru ocuparea unui post de suplinitor in invatamant. Am obtinut un post la un liceu, prin repartitie in sedinta publica.
Directorul ... (vezi toată discuția)
	                    62ina	                   

Am sustinut concurs pentru ocuparea unui post de suplinitor in invatamant. Am obtinut un post la un liceu, prin repartitie in sedinta publica.
Directorul ... (vezi toată discuția)

Autor	                   

Buna ziua!
Doresc sa actionez in justitie ISJ-ul si scoala unde am incadrearea pentru refuzul de a ma primi pe post. Am sa expun in mare situatia data si ... (vezi toată discuția)
	                    Autor	                   

Buna ziua!
Doresc sa actionez in justitie ISJ-ul si scoala unde am incadrearea pentru refuzul de a ma primi pe post. Am sa expun in mare situatia data si ... (vezi toată discuția)