avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut

daca in termen de 20 de zile nu mi-a venit permisul la pol municipiului in care locuiesc,ce pot sa fac fara sa ma deplasez la alt sediu din alta localitate ?
Cel mai recent răspuns: tr69vio , utilizator 22:06, 5 Septembrie 2011
nimic
asta e birocratia
ati putea legal sa faceti o cerere la comandant,insa..din pacate e acelasi lucru..
pot sa circul legal cu certificatul de grefa emis de judecatorie ?
Daca permisul nu v-a parvenit nici nu puteti circula pt ca atunci este caz penal. Incercati sa mai faceti o cerere scrisa.
dupa 50 de zile in care nu mi-a sosit la pol,iar in baza de date nu figurez cu infractiune ?asta nu inseamna abuz ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Help...pot circula cu certificatul de grefa??? djay djay Salutari tuturor, Am urmatoarea dilema, mi-a fost retinut permisul de conducere pentru depasirea coloanei la trecerea la nivel cale ferata pentru 30 ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis unde unde Buna Ziua , Am o problema putin mai complexa. In data de 14.06 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime (celalt sofer a avut o simpla ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala claudiaaydogan claudiaaydogan Problema consta in urmatoarele : mi-a fost retinut permisul duminica pt depasire in zona de actiune a indicatorului depasire interzisa....de fapt, nu este ... (vezi toată discuția)