avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... COPIE LEGALIZATA DUPA DIPLOMA DE BACALAUREAT
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

COPIE LEGALIZATA DUPA DIPLOMA DE BACALAUREAT

Buna ziua va rog frumos sa ma lamuriti intr-o problema. Am copi legalizate dupa diploma de bacalaureat facute in vara lui 2009. Mai au valabilitate acele copi legalizate sau valabilitatea expira dupa un anumit timp.Mi-a spus cineva ca dupa 2 ani nu mai pot folosi acele acte.Trebuie sa fac alte copi legalizate ? Da sau nu? Multumesc!!!!
Cel mai recent răspuns: ionut_negoita89 , utilizator 15:20, 5 Septembrie 2011
Buna ziua,
de vreme ce aveti legalizarea acelor documente , dispusa in mod oficial de un notar public, si au fost si inregistrate in registrele acestia, ele devin oficiale si ii pot servi beneficiarului orcand doreste...
Nu e nevoie de alte copii...
Asemenea, daca doriti o noua copie a celie legalizate, va puteti adresa biroului notarial, in temeiul art.93 din Lg.36/1995 republicata si consolidata- fie dv. personal sau orice alta persoana care manifesta un interes legitim.
Cu stima,
Ultima modificare: Luni, 5 Septembrie 2011
sebastian-barbulescu, utilizator
Nu aveti nevoie de alte copii legalizate.
Un inscris legalizat poate fi folosit oricand.
copiile legalizate nu au termen de valabilitate
Va multumesc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in acte dianabdm dianabdm Buna ziua, Am fost citata ca martor intr-un proces de fals in acte. Eu mi-am facut doua copii legalizate de pe diploma de bacalaureat (pentru ca mi se retinea ... (vezi toată discuția)
Valabilitate acte legalizate notariat Fredie17 Fredie17 Buna ziua. Va rog frumos sa mi spuneti ce termen de valabilitate au actele legalizate la un notariat? E vorba de un contract de vanzare cumparare, contract de ... (vezi toată discuția)
Notarul elibereaza copie dupa certificat mostenitor al fostului proprietar mvaduva mvaduva Buna ziua, Detin un apartament dobandit prin Contract de Vanzare. La momentul transferului am primit doar o parte din actele din istoricul ... (vezi toată discuția)