Josephine_Morrani a scris:
Domule/doamna "Floare_de"
Repet.Omul nu suferea de vreo boala! Am inteles,dvs spuneti ca indiferent daca suferea de vreo boala sau nu,infarctul miocardic este considerat o boala in momentul producerii.Ceea ce ati omis dvs este faptul ca domnul "N" a semnat o asigurare de viata la banca "R",asigurat fiind ca acest tip de asigurare acopera orice forma de deces! Exact asa cum m-au asigurat cei de la CBE astazi !!! A fost o minciuna sfruntata a celor de la banca "R"(implicit a celor de la CBE)! Pentru ca acum,banca nu mai recunoaste!Tot ce vreau este un act scris prin care banca imi detaliaza formele de deces ce sunt acoperite de "accident".Din moment ce asigurarile verbale le-am primit cu varf si indesat,ar putea sa ataseze si un act aditional!
Doamna sunt,dar nu asta-i problema.
Inteleg ca sunteti suparata,dar eu nu am omis nimic.Ati vrut sa stiti ce inseamna accident si v-am spus.
Cunosc domeniul asigurarilor si am vrut sa va ajut.Nu pot sa scriu ce va place,scriu cum stau lucrurile.
Este problema dv. in momentul in care credeti,fara a cere contractul de asigurare.Forma acceptata ca proba cand vorbim de contractul de asigurare,este forma scrisa.
Ce act aditional doriti cand nu aveti contractul de asigurare?
Contractul de credit este distinct de cel de asigurare.In contractul de credit poate cel mult sa fie cuprinsa obligativitatea incheierii unei asigurari.
Nu am vazut contractele despre care vorbiti asa ca pot aprecia doar in functie de ceea ce ati scris dv.
Nu exista forme de deces din accident.Exista deces din accident sau deces din boala.Accidentul,ca acceptiune,nu este inventia asiguratorilor,nici boala,dealtfel.
Cand intr-un contract de asigurare scrie ca este acoperit decesul din orice cauza,se refera la accident si boala.